YHTEYSTIEDOT

Juha Kinanen, päätoimittaja

Asemapäällikönkatu 3 B LH1

00520 Helsinki

info(ät)peliraati.fi

 

Yhteydenotot, tiedustelut, arvostelut:

Rami Sihvo, vastaava toimittaja
rami.sihvo(ät)peliraati.fi

Peliuutisia

Toisiko pukki pelejä?

Joulun 2013 suosikkipelit

Disney Infinitysuper mario 3dlegomarvelsuper

Joulu on aikaa jolloin uusia pelejä hankitaan ja niitä on myös mahdollista pyytää lahjaksi. Monet vanhemmat tuskailevat pelien suhteen, kun eivät tiedä mikä olisi hyvä ja mikä huono peli.

Tässä pieni kooste muutamasta tämän joulun suosikkipelistä, jotka varmaankin ovat suosittuja myös joulun jälkeen

Lue lisää: Joulun suosikkipelilahjat

16Pelaa STAR WARS™: THE OLD REPUBLIC™ -peliä ilmaiseksi

BioWaren ja LucasArtsin palkittu MMO tarjoaa nyt myös lisäsisältöä

EA:n pelikehitysstudio BioWare™ ja LucasArts ovat julkistaneet tänään uuden Free-to-Play -mahdollisuuden palkittuun Star Wars: The Old Republic -peliin. Nyt pelaajat pääsevät kokemaan ilmaiseksi täydellisen tarinan kaikille kahdeksalle ikoniselle Star Wars -hahmoluokalle aina tasolle 50 asti. Free-to-Play -mahdollisuus tuo maksullisen tilausmuodon rinnalle uuden joustavan tavan kokea Star Wars: The Old Republic.

"Haluamme tarjota pelaajille lisää vapautta Star Wars: The Old Republic -pelaukseen missä ja milloin tahansa", johtaja Matthew Bromberg BioWare Austinilta kertoo. "Nyt on täydellinen hetki aloittaa pelaaminen."

Lue lisää: Ilmainen peli

Medialaitteiden integraatio etenee vauhdilla. Eri sisällöt tuotetaan eri alustoille ja alustojen välinen yhteys myös tiivistyy. Yhtenä esimerkkinä on pelilaitteisiin tullut video- ja tv-sarja -sisältö. Yhtenä esimerkkinä tästä on NBA Game Time

NBA Game Time Main UI

Xboxin NBA Game Time tuo rekisteröityneille Gold-jäsenille parasta NBA-toimintaa suoraan televisioon.

Uppoudu NBA-maailmaan seuraamalla liigan päivittäisiä kohokohtia sekä suosikkipelaajiesi ja -joukkueidesi tilastoja. NBA.com League Pass -tilauksella voit katsoa kauden jokaisen runkosarjaottelun suorana teräväpiirtolähetyksenä ja muuntaa kotisohvasi eturivin paikoiksi.

Lue lisää: NBA koripalloa XBox 360:llä televisioon

Xbox LIVE 10 vuottaXbox LIVEn julkaisusta on kulunut 10 vuotta ja palvelu on suurempi ja parempi kuin koskaan mahtavan peli- ja -viihdesisällön ansiosta. Halo 4 rikkoi viihdealan ennätyksiä ja Microsoft julkisti Xbox LIVEn rekisteröineen kaikkien aikojen ennätyksen palveluun käytettyjen tuntien määrässä yhden viikon aikana: 6.-13. marraskuuta Xbox LIVEä käytettiin 442 miljoonan tunnin verran!

Marc Whitten, Xbox LIVEn varapääjohtaja, juhlii 10 vuotista Xbox LIVEn taivalta erikoiskiitoksen kera. Toivomme teidän ja muiden 40 miljoonan Xbox LIVE -jäsenen käyvän lukemassa terveiset ja liittyvän joukkoomme onnittelemaan Xbox LIVEä.

Vuosikymmenen kunniaksi avatut erikoistarjoukset ja -promootiot löytävät Major Nelsonin blogista ja Xbox.comista.

Lisätietoja:

Lähde Marion kanssa mahtavaan paperiseikkailuun

paperimario

Paper Mario: Sticker Star jatkaa loistavien kolmiulotteisten Mario-seikkailujen sarjaa Nintendo 3DS:llä

Tiukat tilanteet siivittävät Marion uuteen seikkailuun paperimaailmassa. Jokaiseen eteen tulevaan pulmaan löytyy tarkkasilmäiselle pelaajalle ratkaisu taikatarroista, joita löytyy kaikkialta pelin ympäristöstä. Paper Mario: Sticker Star julkaistaan Nintendo 3DS/3DS XL- viihdelaitteille 7. joulukuuta.

Päivänä, jolloin Sienivaltakunnassa vietetään vuosittaista tarrajuhlaa, Bowser päättää tehdä kepposia ja levittää kuusi Royal-tarraa eri puolille maata. Löytääkseen nämä salaperäiset taikatarrat, jotka ovat nyt kiinnittyneet Bowseriin ja hänen apureihinsa, Mario lähtee seikkailuun yhdessä Kersti-tarrakeijun kanssa. Seikkailun aikana pelaajat vierailevat preerioilla, aavikoilla, metsissä, lumisilla vuorilla ja tulivuorilla ympäri maailmaa.

Tarrat ovat olennainen osa peliä. Pelaajat käyttävät tarroja tehdäkseen erilaisia hyökkäysliikkeitä taisteluissa. Lisäksi tarrojen avulla voi paljastaa uusia alueita, ratkaista eteen tulevia pulmia ja löytää uusia keinoja edetä pelissä.

Lue lisää: Paperia sano Mario