Uutuuksia pelirintamalla

Hiki lentämään konsolin avulla suomeksi

3

mbc2ps3

 

My Body Coach 2 tuo henkilökohtaisen liikuntavalmentajan kotiin juuri silloin, kun se liikkujalle parhaiten sopii. PlayStation 3- ja Nintendo Wii -pelikonsoleille julkaistava My Body Coach 2 on hauska tapa liikkua, kuntoilla ja tanssia. My Body Coach 2 tarjoaa monipuoliset liikuntavaihtoehdot ja ruokavaliovinkit harjoittelijan eri tavoitteiden mukaisesti – selkeästi suomeksi!

Kuntopyörän ja pelin liitto

3

cb2

 

Cyberbike 2 -paketin sydämen muodostaa aito magneettivastuksella varustettu kuntopyörä. Kotikäyttöön suunnattu kuntopyörä liitetään PlayStation 3 -pelikonsoliin, jolloin kuntopyörä toimii yhtäaikaisesti sekä peliohjaimena että kuntoiluvälineenä. Hintaakon tosin tulee reilusti sillä paketin hinnaksi tulee n 230€

 

Metsästyshetkiä kotisohvalta käsin

16

remington

 

Hunter’s Trophy
PlayStation 3 -pelikonsolille julkaistava Hunter’s Trophy on pelikonsolien realistisin metsästyspeli. Pelissä asetutaan metsästäjän rooliin kumppanina metsästyskoira ja varusteina ase, kiikarit sekä houkuttimet. Metsässä, rämeellä tai peltoalueella metsästettävät 20 eri eläinlajia tekevät pelikokemuksesta kiehtovan ja jännittävän.

 

Remington Dangerous Animals on Nintendo Wii -pelikonsolille ilmestyvä metsästyspeli, joka vie pelaajan Alaskan hurjaan luontoon. Mukana on kymmenittäin erilaisia aseita ja metsästysvarusteita kivääreistä kiikaritähtäimiin. Vastassa on lukematon määrä erilaisia metsästettäviä petoeläimiä ja jopa 35 ainutlaatuista vaarallista metsästysympäristöä.

 

Kahdella pistooliohjaimella varustettu Reload-pelipaketti on ammuntasimulaatio. Pelaaja haastetaan ulko- ja sisäradoilla ampumaan sekä liikkuvia että paikoillaan olevia kohteita mahdollisimman tarkasti ja nopeasti, mutta ilman ihmis- tai eläinkohteita.

 

Peleistä ja lisälaitteista lisää mikäli niitä saadaan testattavaksi!