Lähde Marion kanssa mahtavaan paperiseikkailuun

paperimario

Paper Mario: Sticker Star jatkaa loistavien kolmiulotteisten Mario-seikkailujen sarjaa Nintendo 3DS:llä

Tiukat tilanteet siivittävät Marion uuteen seikkailuun paperimaailmassa. Jokaiseen eteen tulevaan pulmaan löytyy tarkkasilmäiselle pelaajalle ratkaisu taikatarroista, joita löytyy kaikkialta pelin ympäristöstä. Paper Mario: Sticker Star julkaistaan Nintendo 3DS/3DS XL- viihdelaitteille 7. joulukuuta.

Päivänä, jolloin Sienivaltakunnassa vietetään vuosittaista tarrajuhlaa, Bowser päättää tehdä kepposia ja levittää kuusi Royal-tarraa eri puolille maata. Löytääkseen nämä salaperäiset taikatarrat, jotka ovat nyt kiinnittyneet Bowseriin ja hänen apureihinsa, Mario lähtee seikkailuun yhdessä Kersti-tarrakeijun kanssa. Seikkailun aikana pelaajat vierailevat preerioilla, aavikoilla, metsissä, lumisilla vuorilla ja tulivuorilla ympäri maailmaa.

Tarrat ovat olennainen osa peliä. Pelaajat käyttävät tarroja tehdäkseen erilaisia hyökkäysliikkeitä taisteluissa. Lisäksi tarrojen avulla voi paljastaa uusia alueita, ratkaista eteen tulevia pulmia ja löytää uusia keinoja edetä pelissä.

Pelaajat keräävät tarroja irrottamalla niitä ympäristöstä, ostamalla niitä kaupoista, tai jopa valmistamalla niitä itse ja säilyttämällä niitä kirjan sisällä myöhempää käyttöä varten. Kersti-tarrakeijun avulla 3D-maailman voi muuttaa paperiksi litistämällä sen ja käyttämällä sitten tarroja löytääkseen salapaikkoja ja piilotettuja esineitä.

Uudessa Paper Mario: Sticker Star-pelissä pelaaja tuntee astuvansa taianomaiseen kolmiulotteiseen maailmaan, jossa pelin paperihahmot ja -esineet heräävät henkiin. Tarkat silmät ja jatkuva ympäristön huomioiminen ovat avain pelissä menestymiseen. Osa tarroista on pelimaailmassa helposti näkyvillä kun taas toiset tarrat on nerokkaasti piilotettu selvitetyn reitin varrelle. Tarkkasilmäinen pelaaja löytää uusia tehokkaita esineitä, salaisen oviaukon tai vaihtoehtoisen uloskäynnin pelissä etenemiseen.

Marion uusinta koukuttavaa tarraseikkailua tahdittaa tutut Mario-teemamusiikit ja Sienivaltakunnan värikkäät hahmot. Huumorilla höystetty Mario-seikkailu on joulun kohokohta kaikille Mario-faneille.

Paper Mario: Sticker Star saapuu kauppojen hyllyille 7. joulukuuta.

Lisätietoja pelistä pelin tuotesivulta: http://www.nintendo.fi/nintendo-3ds/pelit/paper-mario-sticker-star