16Pelaa STAR WARS™: THE OLD REPUBLIC™ -peliä ilmaiseksi

BioWaren ja LucasArtsin palkittu MMO tarjoaa nyt myös lisäsisältöä

EA:n pelikehitysstudio BioWare™ ja LucasArts ovat julkistaneet tänään uuden Free-to-Play -mahdollisuuden palkittuun Star Wars: The Old Republic -peliin. Nyt pelaajat pääsevät kokemaan ilmaiseksi täydellisen tarinan kaikille kahdeksalle ikoniselle Star Wars -hahmoluokalle aina tasolle 50 asti. Free-to-Play -mahdollisuus tuo maksullisen tilausmuodon rinnalle uuden joustavan tavan kokea Star Wars: The Old Republic.

"Haluamme tarjota pelaajille lisää vapautta Star Wars: The Old Republic -pelaukseen missä ja milloin tahansa", johtaja Matthew Bromberg BioWare Austinilta kertoo. "Nyt on täydellinen hetki aloittaa pelaaminen."

BioWare julkaisi 15.11. myös 1.5 -pelipäivityksen, joka lisää peliin uusia tutkittavia alueita, uuden hahmon ja paljon muuta:

Valmistaudu toiminnantäytteiseen seikkailuun saadaksesi hallintaasi galaksin kuolettavimmat salamurhaajat: HK-51. Syvällä Belsaviksen jäisen pinnan alla piilee salaisuus ja jos uskalla toteuttaa tämän huikean tehtävän saat lopulta käyttöösi uuden mutta silti tutun HK-51 Assassin Droidin.

Tutki vankilamaailma Belsaviksen Section X -aluetta. Dread Masterin palvelijat etsivät tehokasta ikiaikaista asetta. Lennä Section X -alueelle ja löydä heidän etsimänsä kohde saadaksesi runsaan palkinnon.

Matkusta Denovaan ja ota vastaan operaatio "Explosive Conflict" - nyt Nightmare -moodissa! Uuden moodin suorittavat tiimit saavat palkkioksi viimeiset osat Dread Guard -setistä sekä täysin uuden ajoneuvon, joka saa taatusti muut kateelliseksi!

Star Wars: The Old Republic on BioWaren ja LucasArtsin tarinavetoinen massivinen online moninpeli (MMO), jossa on uusi Free-to-Play -mahdollisuus. Se sijoittuu aikakauteen tuhansia vuosia ennen Star Wars -elokuvia. Pelaajat muodostavat tiimejä ja suorittavat erilaisia tehtäviä, taistelevat eeppisissä taisteluissa, tutkivat monimuotoista galaksia ja kokevat upealla musiikilla siivitetyn Star Wars -elämyksen.

Lisätietoa uudesta Free-to-Play -mahdollisuudesta löydät osoitteesta www.StarWarsTheOldRepublic.com/FREE tai Origin.comista. Muista vierailla StarWarsTheOldRepublic.com sivulla saadaksesi tuoreimmat tiedot ja päivitykset pelistä.